Kennisbank

Veel gestelde vragen

Eenvoudig Overstappen van glasvezel naar glasvezel | Glasvezel-vergelijken.nl

Gelukkig is het overstappen van de ene glasvezel provider naar de andere niet meer zo ingewikkeld. Waar dit eerder kon betekenen dat je een tijd zonder internet, tv en bellen kwam te zitten is dat nu niet meer zo. het grote probleem hierbij was vooral dat de vorige/huidige provider van de aansluiting af moest voordat de nieuwe diensten kon gaan leveren. Dit kon zelfs tot een kleine twee weken vertraging oplopen.

Het hele overstapproces is ook voor glasvezelinternet een stuk verbeterd en eigenlijk gelijk aan dat van het DSL-netwerk. Stap je over op een bepaalde datum, dan kan je ook op die datum gebruik maken van je nieuwe provider. Veel providers leveren hiervoor ook een overstapservice. Hierdoor kom je dus niet zonder diensten te zitten.

Wil je gebruik maken van een Overstapservice? Selecteer deze optie dan in de vergelijking zodat je de juiste provider kiest.

Wil je geen gebruik maken van een overstapservice, laat dan voor de zekerheid de looptijd van het oude en het nieuwe abonnement wat overlappen om zeker te zijn dat er altijd signaal op de kabel blijft staan en je niet zonder diensten komt te zitten.

vergelijk bij ons deze Glasvezel- | DSL- | Kabel- providers
Budget
Caiway
Canal Digitaal
Delta
KPN
Online.nl
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
Tweak
Vodafone Mobiel
XS4ALL
Youfone
Ziggo
Kiyoh
Bezoekers waarderen onze website gemiddeld met 9,3 sterren!

Even geduld ajb.

  • CHECK
  • BESPAAR
  • ENJOY

Wij lopen nu de verschillende netwerken voor je langs. Dit kan tot 15 seconden duren.

Wij maken gebruik van cookies zodat de website goed werkt.