Kennisbank

Nieuws

XS4ALL wederom meest aanbevolen alles-in-1 internetaanbieder

Frank
5 december 2016

XS4All is door haar klanten wederom het meest aanbevolen het afgelopen half jaar blijkt uit onderzoek van Telecompaper. Telecompaper publoceert elk half jaar een ranking van alles-in-een internetaanbieders po basis van de mate waarin zij worden aanbevolen door hun klanten. Dit wordt de WoM-score genoemd ( Word of Mouth), of te wel een "mond tot mond" score, de mate waarin een triple-play provider aangeraden wordt bij vrienden familie etc.

In het onderzoek zijn de negen grootste internetproviders van Nederland meegenomen.

Van de ruim 3250 mensen die meededen afgelopen half jaar kreeg XS4All met een score van 73 procent duidelijk de hoogste score. Dit keer gevolgd door KPN met een score van 63%. KPN is hiermee een plek gestegen tov de vorige peiling. Sinds 2015 is KPN zelfs een behoorlijk stuk gestegen aangezien ze komen van 50 procent!

Ondanks dat de score van XS4All iets gedaald is, blijkt uit de peilingen dat XS4All de laatste tijd structureel op de eerste plek staat als internet-tv-en-bellen aanbieder.

De voornaamste redenen hiervan blijken de klantenservice, de technische ondersteuning en de betrouwbaarheid te zijn. Respectievelijk 44, 47 en 42 procent van de ondervraagden geeft dit als reden op om XS4All als provider aan te raden aan anderen.

Geïnteresseerd in de glasvezel internet pakketten van XS4All? Bekijk ze hier.

vergelijk bij ons deze Glasvezel- | DSL- | Kabel- providers
Budget
Caiway
Canal Digitaal
Delta
KPN
Online.nl
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
Tweak
Vodafone Mobiel
XS4ALL
Youfone
Ziggo
Kiyoh
Bezoekers waarderen onze website gemiddeld met 9,3 sterren!

Even geduld ajb.

  • CHECK
  • BESPAAR
  • ENJOY

Wij lopen nu de verschillende netwerken voor je langs. Dit kan tot 15 seconden duren.

Wij maken gebruik van cookies zodat de website goed werkt.