XS4All kampt met storing

Frank
9 augustus 2012

Op woensdagochtend 8 augustus zaten enkele straten in Hilversum zonder internet of hadden zij problemen met de verbinding. Het gaat hier om de gebruikers van XS4All van KPN. Niet bekend is om hoeveel gebruikers met de storing te maken hebben gehad. Een woordvoerder van de internetprovider gaf aan dat de storing zeer lokaal is.

De storing zat in het kastje dat de verbinding tussen het KPN-ethernet en de AS4All-gebruikers verzorgt. Een monteur heeft dit kastje vervangen en de storing was rond het middaguur weer verholpen.

Tweeten