Kennisbank

Nieuws

XMS biedt als eerste glasvezelprovider MovieMax Videotheek aan

Frank
11 april 2011

Hillegom – Digitale televisie abonnees van XMS kunnen vanaf 11 april gebruik maken van MovieMax Videotheek. Met deze nieuwe interactieve applicatie kunnen klanten via het televisiemenu films huren en direct bekijken op hun televisie. XMS is de eerste glasvezelprovider in Nederland die deze dienst gaat aanbieden.

XMS is in samenwerking met haar radio- en televisieleverancier Glashart Media continu bezig met het optimaliseren van het digitale televisieaanbod. Met de lancering van de MovieMax-applicatie wordt hierin een volgende stap gezet. In de Videotheek staan diverse films en series in verschillende categorieën. Het aanbod omvat diverse recente, bekende en onbekendere films plus afleveringen een aantal populaire series. Klanten kunnen, gratis, een trailer bekijken van alle beschikbare titels.

Voor het merendeel van de films heeft de klant de keuze tussen een SD of HD versie van de film. Een item wordt besteld door het invoeren van een persoonlijke pincode en het verschuldigde bedrag wordt opgeteld bij de maandelijkse abonnementskosten. De prijzen variëren van € 1,99 euro tot € 5,99 euro per titel. Een bestelde film/aflevering van een serie is, afhankelijk van de gekozen titel, 24 of 48 uur beschikbaar. Gedurende deze periode kunnen de klanten de film/serie onbeperkt bekijken en tussentijds pauzeren. Het assortiment aan films en series zal in de komende weken verder worden uitgebreid.

Beschikbaarheid

De nieuwe dienst zal in de komende weken gefaseerd beschikbaar komen voor de klanten van XMS , met Digitale Televisie. Op 11 april komt de dienst beschikbaar voor de klanten in Zeewolde. Eind deze week volgen de klanten van XMS in Nijmegen en Wijchen. Begin volgende week wordt de dienst bij de rest van de klanten van XMS aangezet. Klanten ontvangen op de dag dat de dienst beschikbaar komt per mail meer informatie over de nieuwe dienst.

vergelijk bij ons deze Glasvezel- | DSL- | Kabel- providers
Budget
Caiway
Canal Digitaal
Delta
KPN
Online.nl
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
Tweak
Vodafone Mobiel
XS4ALL
Youfone
Ziggo
Kiyoh
Bezoekers waarderen onze website gemiddeld met 9,3 sterren!

Even geduld ajb.

  • CHECK
  • BESPAAR
  • ENJOY

Wij lopen nu de verschillende netwerken voor je langs. Dit kan tot 15 seconden duren.

Wij maken gebruik van cookies zodat de website goed werkt.