Kennisbank

Nieuws

Win een reis naar Mexico bij glasvezel provider Fype

Frank
11 november 2013

Glasvezelprovider Fype geen last van Carlos. ‘Slimme’ actie met reis naar Mexico met Mooiste Mostacho’
Amsterdam – 8 november 2013

Glasvezelprovider Fype heeft deze maand een ludieke actie, met een knipoog naar de concurrentie. Iedereen die een foto instuurt van zijn of haarsnormaakt kans op een snoepreisje naarMexico. Degene met de beste, origineelste, meest Gringo-like ‘mostacho’-foto wint eentiendaagse reisnaar het land van tequila, sombrero’s en machtige mostachos. Uiteraard zijn niet alleen heren uitgenodigd; ook dames mogen deelnemen met creatieve, zelf geknutselde afbeeldingen van hun harige bovenlip. ¡Ay, Caramba!!

Fype is een 100% Nederlandse onafhankelijke glasvezelprovider.“We zijn geen onderdeel van een grote multinational, dus we hoeven ons niet druk te maken over buitenlandse investeerders. We houden ons liever bezig met het leveren van de snelste glasvezel voor de beste prijs. Voor ons dusgeen zakenreisjes naar Midden-Amerika, maar Mexico klinkt best leuk, toch?”, aldus Gaby ter Keurs, commercieel directeur bij Fype.

Movembermaand
Met het uploaden van een foto steunen deelnemers aan de El Mostacho actie ook nog eens Movember; het jaarlijks terugkerendefenomeen, waarbij mannen in november hun snor laten staan om geld in te zamelen voor onderzoek naar prostaat- en teelbalkanker. Daarnaast maken zij kansop kaarten voor het Movember Gala op 30 november.

Meer informatie over de El Mostacho actie is te vinden op: www.fype.nl/elmostacho

Over Fype
Fype levert supersnel glasvezel, voor minder geld en is daarmeede snelst groeiende, 100% Nederlandse onafhankelijke glasvezelprovider.Fype biedt gegarandeerd de laagste prijs en de beste service voor internetdiensten die het leven leuker en gemakkelijker maken.

vergelijk bij ons deze Glasvezel- | DSL- | Kabel- providers
Budget
Caiway
Canal Digitaal
Delta
KPN
Online.nl
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
Tweak
Vodafone Mobiel
XS4ALL
Youfone
Ziggo
Kiyoh
Bezoekers waarderen onze website gemiddeld met 9,3 sterren!

Even geduld ajb.

  • CHECK
  • BESPAAR
  • ENJOY

Wij lopen nu de verschillende netwerken voor je langs. Dit kan tot 15 seconden duren.

Wij maken gebruik van cookies zodat de website goed werkt.