Kennisbank

Nieuws

Vodafone start met Begin Gemist

Frank
8 maart 2016

*In navolging van de KPN-groep (KPN, Telfort en Xs4All), OnsBrabantNet en ON staart ook telecomprovider Vodafone per vandaag met het aanbieden van de interactieve TV dienst; Begin Gemist.*

Vanuit het feit dat klanten steeds vaker zelf willen bepalen wanneer ze tv-programma's willen kijken werden eerder al de functie "Opnemen " en de dienst "Uitzending Gemist" ontwikkeld en aangeboden. Met de dienst "Begin Gemist" kunnen klanten programma's vanaf de start bekijken terwijl het programma al een tijdje bezig is. In de interactieve-TV gids komt bij elk programma waarvoor de dienst beschikbaar is een speciaal icoontje te staan. Door simpelweg te klikken op dit icoon zal het programma vanaf het begin starten. Men kan deze functie gebruiken zolang een programma speelt. De functies opnemen en doorspoelen zullen echter niet werken indien een programma met Begin Gemist bekeken wordt.

*Spoiler Alert:* Let er wel op bij spannende programma's en voetbalwedstrijden dat de buren zeer waarschijnlijk niet via Begin Gemist zitten te kijken en dus voor lopen! :-)

Zoals gezegd start Vodafone per vandaag met het aanbieden van deze nieuwe tv-dienst. Ben je reeds klant van Vodafone? Niks aan de hand, je hoeft namelijk niks te doen, de dienst is automatisch ook voor jou al beschikbaar.

vergelijk bij ons deze Glasvezel- | DSL- | Kabel- providers
Budget
Caiway
Canal Digitaal
Delta
KPN
Online.nl
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
Tweak
Vodafone Mobiel
XS4ALL
Youfone
Ziggo
Kiyoh
Bezoekers waarderen onze website gemiddeld met 9,3 sterren!

Even geduld ajb.

  • CHECK
  • BESPAAR
  • ENJOY

Wij lopen nu de verschillende netwerken voor je langs. Dit kan tot 15 seconden duren.

Wij maken gebruik van cookies zodat de website goed werkt.