Kennisbank

Nieuws

Tweak lanceert ‘landelijk’ 200Mbit glasvezel

Frank
11 december 2010

ALMERE, 10 december 2010 - ISP Tweak levert vanaf heden het 200Mbit glasvezelabonnement “Glas 200 R+” in een groot aantal steden verspreid door het land en levert daarmee het snelste Internet van Nederland.

Waar tot voorheen Zeewolde als enige gemeente in Nederland over 200Mbit glasvezel kon beschikken, kan Tweak inmiddels ‘landelijk’ glasvezelabonnementen leveren met maarliefst 200Mbit aan upload- en downloadsnelheid. Het abonnement is standaard compleet uitgerust met TV, vaste telefonie, maarliefst 50GB aan privé online-opslagcapaciteit en ongelimiteerd toegang tot nieuwsgroepen. Natuurlijk kan het abonnement worden uitgebreid met digitale interactieve TV en HD televisie. Het Glas 200 R+ abonnement kan vanaf heden worden geleverd in de plaatsen Almere, Ruurlo, Deventer, Dordrecht, Enschede, Houten, Laren, Meppel, Rijssen - Holten, Veenendaal, Twello, Enter, Wijchen en Zeewolde en wordt geleverd over het actieve netwerk van Reggefiber.

Om glasvezel voor iedereen toegankelijk te maken, levert Tweak een assortiment glasvezelabonnementen voor een vaste prijs per maand waarbij alles is inbegrepen. Bovendien is Tweak de enige partij in de markt die haar klanten de vrijheid geeft om per maand op te zeggen. Het beschikbaar maken van extreme snelheden zoals 200Mbit upload- en downloadsnelheid biedt een enorme hoeveelheid mogelijkheden waarop een ieder zijn of haar glasvezelverbinding kan gebruiken. Tweak ziet deze high-end aansluiting als de beste voorbereiding op de toekomst. Klanten die gebruik maken van dergelijk snelle glasvezelverbindingen zijn verzekerd van een ultieme ervaring: een superieur televisieproduct, het snelste internet van Nederland en glasheldere telefonie.

Ter introductie van het breder beschikbaar worden van het “Glas 200 R+” abonnement biedt Tweak dit abonnement nu tijdelijk aan voor een vaste lage prijs van slechts 99,- EUR per maand (i.p.v. 129,- EUR).

Over Tweak
Tweak begon in 2002 met het leveren van breedband Internet met de hoogst mogelijke snelheid over ADSL, het 'ouderwetse' koperen telefonienetwerk. Sinds dien was het voor de serieuze Internetgebruiker mogelijk om het maximale uit een Internetverbinding te halen. Al snel werd het assortiment uitgebreid met een usenetplatform en telefonie via het internet (VoIP). Inmiddels is Tweak de glasvezelleverancier met de grootste dekking van Nederland. Glasvezel geeft een enorme impuls aan de mogelijkheden van digitale interactieve communicatie. Tweak vindt het vooral van belang dat deze nieuwe technieken voor iedereen betaalbaar en bereikbaar moet kunnen zijn en dat daarbij de uitgebreide mogelijkheden maximaal worden benut.

vergelijk bij ons deze Glasvezel- | DSL- | Kabel- providers
Budget
Caiway
Canal Digitaal
Delta
KPN
Online.nl
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
Tweak
Vodafone Mobiel
XS4ALL
Youfone
Ziggo
Kiyoh
Bezoekers waarderen onze website gemiddeld met 9,3 sterren!

Even geduld ajb.

  • CHECK
  • BESPAAR
  • ENJOY

Wij lopen nu de verschillende netwerken voor je langs. Dit kan tot 15 seconden duren.

Wij maken gebruik van cookies zodat de website goed werkt.