TV kijken zoals het jou uitkomt.

Frank
6 maart 2015

Kijk nu ook onderweg tv metInteractieve TVvan KPN

Wachten wordt leuk met Interactieve TV van KPN. Je kijkt namelijk overal gewoon tv op je smartphone of tablet via zowel Android als IOS. Dit in combinatie met het betrouwbare netwerk en de landelijke 4G dekking, zorgt ervoor dat je zonder haperen naar een tv programma of je eerder gemaakte opname kijkt. Voor je het weet zit je verzonken in je favoriete serie. Had de trein nu maar vertraging…

Het mooie aan deze uitbreiding is dat je nu ook je opname's kan gaan inplannen terwijl je nog onderweg bent. Dus sta je in de file of heeft de trein of bus vertraging dan kan je dus kiezen of je het toch wilt gaan bekijken, of dat je het programma opneemt.

In en om je huis naar live tv, films, series en Programma gemist kijken? Met Online tv-kijken kijk je op je smartphone, tablet, laptop, PC of Xbox 360 naar:

• 35 live tv-zenders en de zenders uit je extra zenderpakketten
  • 10.000 films en series uit Videotheek Thuis
  • Uitzending Gemist tot wel 3 dagen terug