Kennisbank

Nieuws

SyFy- en 13th Street beschikbaar via Programma Gemist-app van Glashart Media

Frank
6 september 2011

Rijssen, 6 september 2011 - Glashart Media heeft opnieuw Programma Gemist applicaties toegevoegd voor digitale abonnees. Het gaat om series van 13th Street en SyFy Channel. De programma’s van 13th Street zijn gratis te bekijken voor alle interactieve TV abonnees, die van SyFy alleen door abonnees met een Pluspakket.


13th Street is “the crime & thriller channel” met misdaadseries, thrillers en actiefilms. Wie houdt van mysterie, spanning en horror is op 13th Street aan het juiste adres. Het Programma Gemist aanbod bestaat uit bekende series zoals; Dexter, Flashpoint en Rookie Blue. 13th Street Gemist is gekoppeld aan de zender 13th Street en is beschikbaar voor klanten met een abonnement op interactieveTV Basispakket.

SyFy brengt, zoals de naam al doet vermoeden, alles wat met science-fiction heeft te maken, maar heeft ook programma’s met speciale aandacht voor fantasy, het paranormale en horror. Het “gemist” aanbod bestaat uit series zoals; Haven, Pimeval en Being Human. SyFy Gemist is gekoppeld aan de zender SyFy en is beschikbaar voor klanten met een ITV Pluspakket.

SyFy en 13th Street zijn de zenders die NBC Universal in Nederland (en Vlaanderen) aanbiedt als digitale themakanalen. Vanaf 4 september is 13th Street Gemist en SyFy Gemist via Glashart Media beschikbaar via kanaal 185 en 186.

De radio- en televisie diensten van Glashart Media zijn beschikbaar via de volgende serviceproviders; XMS, Lijbrandt, Edutel, OnsBrabantNet, OnsNetNuenen, OnsNetEindhoven, KickXL, Solcon, Concepts-ICT, Lijbrandt Telecom, Tweak, Alice en InterNLnet.

vergelijk bij ons deze Glasvezel- | DSL- | Kabel- providers
Budget
Caiway
Canal Digitaal
Delta
KPN
Online.nl
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
Tweak
Vodafone Mobiel
XS4ALL
Youfone
Ziggo
Kiyoh
Bezoekers waarderen onze website gemiddeld met 9,3 sterren!

Even geduld ajb.

  • CHECK
  • BESPAAR
  • ENJOY

Wij lopen nu de verschillende netwerken voor je langs. Dit kan tot 15 seconden duren.

Wij maken gebruik van cookies zodat de website goed werkt.