Prijsdifferentiatie mobiel breedband rukt op

Frank
15 juni 2011
De gemiddelde maandelijkse kosten voor mobiel breedband -via de laptop/ netbook en soms ook voor tablets- zijn het afgelopen half jaar licht gedaald in de meeste West-Europese landen, maar prijzen blijven sterk verschillen per land. Dat meldt Telecompaper naar aanleiding van onderzoek naar de prijzen van mobiel breedband - via de laptop/ netbook/ tablet- in zestien West-Europese landen.