Kennisbank

Nieuws

Ook Ziggo gaat de prijzen verhogen

Frank
12 mei 2020

Na KPN en XS4Allheeft nu ook Ziggo aangekondigd dat het de prijzen voor internet Tv en bellen pakketten gaat verhogen. Net als bij de andere providers verrast deze prijsverhoging ons niet echt. Was de verhoging vorig jaar nog €2,50/mnd wordt deze dit jaar €2,-/mnd.

De verhoging is net als bij KPN en XS4All naast een inflatiecorrectie, ook nodig om te blijven investeren in het eigen Ziggo Giganet-netwerk en om de stijging in dataverbruik bij te kunnen benen. Vanwege het Coronavirus is de uitbreiding van het Giganet-netwerk, waar snelheden tot 1000 Mbps over geleverd kunnen worden, even stilgelegd de afgelopen maanden. Ziggo wil echter wel verder met de uitrol van dit netwerk dat nu reeds aanwezig is in Den Haag, Hilversum en Utrecht.

De prijsstijging zal gaan gelden voor alle Ziggo-klanten. Heb je pas net een Ziggo-abonnement dan blijven de aktiekortingen wel geldig.

Door deze prijsverhoging zijn Ziggo-klanten echter vrij om over te stappen naar een andere provider, ook als zij minder dan een jaar klant zijn. Doe dit dan voor 1 juli aanstaande.

Ben je dus benieuwd naar wat er verder nog op jouw adres te krijgen is aan internet abonnementen doe dan eenvergelijkingen stap indien gewenst over.

DOE DE POSTCODE CHECK -> VERGELIJK -> KIES -> GENIET!

vergelijk bij ons deze Glasvezel- | DSL- | Kabel- providers
Budget
Caiway
Canal Digitaal
Delta
KPN
Online.nl
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
Tweak
Vodafone Mobiel
XS4ALL
Youfone
Ziggo
Kiyoh
Bezoekers waarderen onze website gemiddeld met 9,3 sterren!

Even geduld ajb.

  • CHECK
  • BESPAAR
  • ENJOY

Wij lopen nu de verschillende netwerken voor je langs. Dit kan tot 15 seconden duren.

Wij maken gebruik van cookies zodat de website goed werkt.