Nieuwe FRITZ!Box 6820 LTE

Frank
28 januari 2016

AVM introduceert de FRITZ!Box 6820 LTE, de eerste FRITZ!Box-router die 4G (LTE) en 3G (UMTS) ondersteunt. Deze ycompacte router gebruik je zowel thuis als onderweg, want dankzij supersnel internet via 4G met snelle laadtijden ben je niet langer afhankelijk van DSL of kabelverbinding. Nog beter: de FRITZ!Box 6820 LTE werkt in alle Europese landen en maakt roaming mogelijk. Extra pluspunten van de FRITZ!Box 6820 LTE zijn volgens de fabrikant de bijbehorende firewall, mogelijkheid tot ouderlijke controle en toegang op afstand, draadloze gastentoegang en de VPN-connectie. De FRITZ!Box 6820 LTE is nu verkrijgbaar voor 219 euro.