Modems Telenet hebben problemen met 5GHz band

Frank
8 september 2016

Er blijkt een probleem te zijn met de 5GHz-verbinding van de laatste generatie docsis 3.0-modems van Telenet. Bij gebruik van die band loopt de buffer van het modem vol, waarna de wifi-verbinding stopt met werken. De aanbieder werkt aan een software-update die naar verwachting in de loop van september automatisch wordt geinstalleerd. Wanneer dit precies gebeurt, is niet bekend, omdat de verspreiding van de update in fases gebeurt.