Kennisbank

Nieuws

KPN en XS4All verhogen de prijzen

Frank
12 mei 2020

KPN en XS4All zullen per 1 juli dit jaar de prijzen voor glasvezelinternetabonnementen verhogen. Dit geldt voor zowel particuliere als klein zakelijke klanten van beide providers.

Op zich is het niet vreemd dat dit gebeurt, aangezien er meestal ieder jaar wel een inflatiecorrectie wordt toegepast op de prijzen voor glasvezel internet pakketten. Het zal ons verbazen als er de komende tijd dus niet nog meer aankodigingen van prijsverhogingen aan komen.

De komende stijging verschilt bij KPN tussen de abonnementen, over de gehele linie gezien zal deze echter gemiddeld zo'n €1,50/mnd bedragen. Bij XS4ALL zullen de prijzen met €1,- omhoog gaan. Naast de al genoemde inflatiecorrectie wil KPN met deze verhoging kunnen blijven investeren in haar netwerken. Dit om de snelheden te kunnen verhogen, meer huishoudens aan te sluiten op het glasvezelnetwerk en de netwerken goed draaiende te houden ook na de stijging in gebruik van de diensten in de afgelopen (Corona) periode. In een persoonlijke brief zullen alle klanten bericht worden over de nieuwe termijnbedragen.

Glasvezel internet van KPN is nu al mogelijk vanaf €42,50/mnd (50Mbps/50Mbps) en bij XS4ALL is het goedkoopste Glasvezel Internet Smart Abonnement (100Mbps/100Mbps) is nu verkrijgbaar voor €51,- per maand.

Naast de internettarieven zullen ook de belkosten per minuut omhoog gaan. Waar deze nu nog €0,14/minuut bedragen wordt dat €0,15/minuut. De overige tarieven lijken gelijk te blijven.

Door deze prijsverhoging zijn klanten vrij om voor 1 juli op te zeggen en over te stappen. Ben je dus klant van KPN of XS4All zouden wij zeker even een vergelijkingdoen om te kijken of er andere glasvezel internet alternatieven zijn op jouw adres.

Inmiddels is bekend dat ook Ziggo de prijzen verhoogt per 1juli 2020.

vergelijk bij ons deze Glasvezel- | DSL- | Kabel- providers
Budget
Caiway
Canal Digitaal
Delta
KPN
Online.nl
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
Tweak
Vodafone Mobiel
XS4ALL
Youfone
Ziggo
Kiyoh
Bezoekers waarderen onze website gemiddeld met 9,3 sterren!

Even geduld ajb.

  • CHECK
  • BESPAAR
  • ENJOY

Wij lopen nu de verschillende netwerken voor je langs. Dit kan tot 15 seconden duren.

Wij maken gebruik van cookies zodat de website goed werkt.