Kennisbank

Nieuws

Helden Van . Nu start voorinschrijving zakelijk glasvezel in Putten

Frank
9 mei 2011

Haarlem, 9 mei 2011-Helden Van . Nu, de eerste zakelijke provider van zakelijke telecommunicatie- en internetdiensten op FTTH, is begonnen met de voorinschrijving voor de aanleg van glasvezel in Putten. Alle ondernemers in Putten, die geïnteresseerd zijn in zakelijke diensten over glasvezel, kunnen dit bij deze provider kenbaar maken.

Jan van Veldhuizen, Salesmanager van Glashart, geeft aan blij te zijn dat als het glasvezelnetwerk aangelegd wordt, ook de ondernemers van Putten bediend kunnen worden op glasvezel: “Helden Van . Nu biedt duidelijke en transparante pakketten voor de ondernemer. De pakketten bevatten internet, telefonie en pinnen en zijn uitbreidbaar met onder andere meerdere IP adressen, camerabewaking, back-up verbindingen, ISDN en online back-up”.

”Iedereen die zich voor 1 augustus 2011 aanmeldt, ontvangt een korting van € 99,00 op de eenmalige kosten. Voor de meeste pakketten geldt dat de eenmalige kosten hierdoor geheel gratis zijn, aldus Tom Martin, woordvoerder van Helden Van . Nu.

Glasvezel Informatieavonden

Helden Van . Nu wil de ondernemer van Putten zo goed mogelijk informeren over de zakelijke mogelijkheden van glasvezel. Daarom zijn zij 31 mei aanwezig op de door Glashart georganiseerde informatieavond speciaal voor MKB’ers uit Putten.

Datum: 31 mei (Inloop 19:30, aanvang 20:00 uur.)

Locatie Zalen- en congrescentrum - De Aker

Fontanusplein 2

3881 BZ Putten

Tijd: van 19.30 tot 21.30 uur

vergelijk bij ons deze Glasvezel- | DSL- | Kabel- providers
Budget
Caiway
Canal Digitaal
Delta
KPN
Online.nl
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
Tweak
Vodafone Mobiel
XS4ALL
Youfone
Ziggo
Kiyoh
Bezoekers waarderen onze website gemiddeld met 9,3 sterren!

Even geduld ajb.

  • CHECK
  • BESPAAR
  • ENJOY

Wij lopen nu de verschillende netwerken voor je langs. Dit kan tot 15 seconden duren.

Wij maken gebruik van cookies zodat de website goed werkt.