Kennisbank

Nieuws

Helden Van . Nu start met zakelijk glasvezel in Leeuwarden

Frank
26 juli 2011

Haarlem, 25 juli 2011-Helden Van . Nu, de eerste zakelijke provider van zakelijke telecommunicatie- en internetdiensten op FTTH, is begonnen met de levering van glasvezel in Leeuwarden. Alle ondernemers in Leeuwarden, die binnenkort op het netwerk van Reggefiber worden aangesloten, kunnen nu zakelijke pakketten bij deze provider afnemen.

Jan van Veldhuizen, Salesmanager van Reggefiber, geeft aan blij te zijn dat nu ook de ondernemers van Leeuwarden bediend kunnen worden op glasvezel: “Met de komst van Helden Van . Nu in Leeuwarden is het voor winkels en kantoren zeer aantrekkelijk om over te stappen naar glasvezel. Helden Van . Nu biedt duidelijke en transparante pakketten voor de ondernemer. De pakketten bevatten internet, telefonie en pinnen en zijn uitbreidbaar met onder andere meerdere IP adressen, camerabewaking, back-up verbindingen, ISDN en online back-up.

Door de bijna onbegrensde capaciteit van het glasvezelnetwerk, is het mogelijk meerdere diensten tegelijk over één verbinding af te nemen. Dit heeft als voordeel dat bedrijven voor alle telecommunicatie- en internetdiensten nu bij één aanbieder terecht kunnen en in de meeste gevallen kosten zullen besparen.”

”Ieder bedrijf dat voor 1 oktober 2011 een abonnement afsluit, ontvangt een korting van € 99,00 op de eenmalige kosten. Voor de meeste pakketten geldt dat de eenmalige kosten hierdoor geheel gratis zijn, aldus Tom Martin, woordvoerder van Helden Van . Nu.

Benieuwd naar wat Helden Van . Nu u te bieden heeft in Leeuwarden? Doe de postcodecheck!

vergelijk bij ons deze Glasvezel- | DSL- | Kabel- providers
Budget
Caiway
Canal Digitaal
Delta
KPN
Online.nl
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
Tweak
Vodafone Mobiel
XS4ALL
Youfone
Ziggo
Kiyoh
Bezoekers waarderen onze website gemiddeld met 9,3 sterren!

Even geduld ajb.

  • CHECK
  • BESPAAR
  • ENJOY

Wij lopen nu de verschillende netwerken voor je langs. Dit kan tot 15 seconden duren.

Wij maken gebruik van cookies zodat de website goed werkt.