Kennisbank

Nieuws

Helden Van . Nu eerste zakelijke provider op Fiber to the Home

Frank
15 maart 2011

Duidelijke en overzichtelijke telefoon- en internetdiensten voor zakelijk Nederland

Haarlem, 15 maart 2011 - Vandaag start de eerste zakelijke provider van zakelijke telecommunicatie- eninternetdiensten op FTTH: Helden Van . Nu. Deze provider biedt eenvoudige en heldere oplossingen opglasvezel voor bedrijven uit het Midden- en Klein Bedrijf. Helden Van . Nu richt zich op die gebieden waarreeds of zeer binnenkort glasvezel infrastructuur wordt aangeboden.

Helden Van . Nu biedt een duidelijk en transparant aanbod voor internet en telefonie. Zie hier de website.Het glasvezelnetwerk, ook bekend als Fiber to the Home, wordt in steeds meer plaatsen in Nederlanduitgerold en het aantal aanbieders van internet en telefonie op glasvezel neemt steeds meer toe. Voorondernemers was er tot op heden geen aanbieder op dit netwerk. Met duidelijke en transparantepakketten voor de ondernemer verwacht Helden Van . Nu in de zeer competitieve telecom markt eenaanvulling te zijn. Helden Van . Nu biedt oplossingen voor internet, telefonie, pinnen, ISDN,camerabewaking en online back-up.

De vraag naar een snelle internetverbinding en veel bandbreedte neemt iedere dag toe. Glasvezel biedtin principe onbeperkte bandbreedte en is daarom bij uitstek de toekomstvaste investering voor iedereondernemer. De bandbreedtes die op dit moment aangeboden worden gaan tot wel 100 Mbps. Glasvezelis in prijs gelijk aan een ‘gewone’ DSL-lijn en biedt in veel gevallen met bellen en internet ook nog eenseen forse besparing. Ondernemers vragen dus steeds vaker om glasvezel. Helden Van . Nu biedt alvanaf €49,95 complete telefonie- en internetpakketten.

vergelijk bij ons deze Glasvezel- | DSL- | Kabel- providers
Budget
Caiway
Canal Digitaal
Delta
KPN
Online.nl
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
Tweak
Vodafone Mobiel
XS4ALL
Youfone
Ziggo
Kiyoh
Bezoekers waarderen onze website gemiddeld met 9,3 sterren!

Even geduld ajb.

  • CHECK
  • BESPAAR
  • ENJOY

Wij lopen nu de verschillende netwerken voor je langs. Dit kan tot 15 seconden duren.

Wij maken gebruik van cookies zodat de website goed werkt.