Kennisbank

Nieuws

Glashart Media start met doorgifte van RTL Crime en RTL Lounge

Frank
25 augustus 2011

Rijssen, 25 augustus 2011 - Glashart Media, de grootste aanbieder van radio- en televisiediensten op glasvezelnetwerken in Nederland, start per 1 september met doorgifte van RTL Crime en RTL Lounge. Om dit mogelijk te maken heeft Glashart Media aanvullende afspraken gemaakt met RTL Nederland.

RTL Lounge brengt zeven dagen per week, 24 uur per dag de beste programma’s uit binnen- en buitenland op het gebied van drama en lifestyle en richt zich op de vrouwelijke kijker tussen de 25 – 35 jaar. Naast populaire RTL programma’s als ‘Goede Tijden Slechte Tijden’, ‘Gooische Vrouwen’ en ‘RTL Travel’, zijn ook ‘Lotte’, ‘Living the Life’ en ‘Gordon Ramsay Cook-a-long live’ bij RTL Lounge te zien. In korte tijd heeft de zender zich geplaatst bij de grootste digitale zenders van Nederland.

RTL Crime brengt zeven dagen per week, 24 uur per dag de beste misdaadprogramma’s van eigen bodem en de beste buitenlandse crime series. Het aanbod bestaat uit zowel fictie als waargebeurde verhalen. Op werkdagen is RTL Crime thematisch ingericht, met een Nederlandse misdaadavond, een CSI-avond, een US crime avond, een Europese avond en een avond met alleen waargebeurde misdaadverhalen.

Beide zenders zijn per 1 september beschikbaar voor ITV (interactieve TV) klanten met een Pluspakket. De programma's van RTL Crime én RTL Lounge zijn te zien op kanaal 189 en 190 en worden niet onderbroken door commercials.

De radio-en televisie diensten van Glashart Media zijn beschikbaar via de volgende serviceproviders: XMS, Lijbrandt, Edutel, OnsBrabantNet, OnsNetNuenen, OnsNetEindhoven, KickXL, Solcon, Concepts-ICT, Lijbrandt Telecom, Tweak, Alice en InterNLnet.

Benieuwd of er bij u glasvezel ligt en wat de glasvezelproviders u te bieden hebben? Doe dan hier depostcodecheck. Bekijk, vergelijk en bestel eenvoudig het abonnement dat het beste bij u past.

vergelijk bij ons deze Glasvezel- | DSL- | Kabel- providers
Budget
Caiway
Canal Digitaal
Delta
KPN
Online.nl
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
Tweak
Vodafone Mobiel
XS4ALL
Youfone
Ziggo
Kiyoh
Bezoekers waarderen onze website gemiddeld met 9,3 sterren!

Even geduld ajb.

  • CHECK
  • BESPAAR
  • ENJOY

Wij lopen nu de verschillende netwerken voor je langs. Dit kan tot 15 seconden duren.

Wij maken gebruik van cookies zodat de website goed werkt.