Kennisbank

Nieuws

Glashart Media geeft zeven nieuwe BBC TV zenders door

Frank
31 mei 2011


Rijssen, dinsdag 31 mei 2011 - Glashart Media, de grootste landelijke aanbieder van radio- en televisiediensten op glasvezelnetwerken in Nederland, heeft een distributieovereenkomst gesloten met BBC Worldwide Channels. Vanaf woensdag 1 juni 2011 geeft Glashart Media, onderdeel van Reggefiber, BBC 1 en 2 weer door via haar televisieplatform samen met vijf andere BBC zenders.

Abonnees van de IPTV dienst kunnen BBC One, BBC Two, BBC Three, BBC Four, BBC HD en de kinderzenders CBeebies en CBBC kijken, en abonnees die analoog kijken alleen BBC One en BBC Two.

Glashart Media kreeg veel vraag naar de BBC zenders. Uit marktonderzoeken blijkt dat de BBC zenders erg populair zijn bij de Nederlandse kijkers. De vraag naar Engelse kinderzenders is ook erg groot en worden ook aan het zenderaanbod toegevoegd.

Abonnees die IPTV van Glashart Media ontvangen krijgen al BBC World News en BBC Entertainment, de internationale amusementszender van BBC Worldwide. Deze zenders bieden comedyseries, dramaseries en amusementprogramma's met Nederlandse ondertiteling. Beide zenders blijven in het pakket. Bij abonnees die analoge televisie kijken zullen deze zenders worden vervangen door de populaire zenders BBC One en BBC Two.

De BBC-kanalen op het IPTV platform

· BBC One is het meest populaire 'mixed genre'-kanaal van de BBC en biedt een reeks programma's van hoge kwaliteit.

· BBC Two brengt op feiten gebaseerde inhoud die van belang is voor de hedendaagse maatschappij samen met vernieuwende comedy en opvallende dramaseries.

· BBC Three richt zich op kijkers tussen de 16 en 34 jaar oud met een innovatieve mix van comedy, amusement, muziek, drama en nieuws.

· BBC Four is een 'mixed genre'-kanaal en biedt een ambitieus scala aan baanbrekende programma's van hoge kwaliteit, die daarnaast ook nog intellectueel en cultureel verrijkend zijn.

· BBC HD toont het beste van alle andere BBC-zenders op het gebied van drama, amusement, sport, optredens en nieuwsprogramma's in adembenemende HD-kwaliteit. Het beste van de BBC nu nóg beter in HD.

· CBBC brengt voor de kinderen van 7:00 uur in de ochtend tot 19:00 uur in de avond zeer gevarieerde kinderprogramma’s met o.a. Diddy Dick and Dom, Cartoons van Arthur en Eliot Kid, series als Scoop met daartussen regelmatig kindernieuws.

· CBeebies richt zich meer op de jongste kijkers. Spelenderwijs leren de allerkleinste de Engelse taal en genieten van de leukste baby en kinderprogramma’s.

vergelijk bij ons deze Glasvezel- | DSL- | Kabel- providers
Budget
Caiway
Canal Digitaal
Delta
KPN
Online.nl
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
Tweak
Vodafone Mobiel
XS4ALL
Youfone
Ziggo
Kiyoh
Bezoekers waarderen onze website gemiddeld met 9,3 sterren!

Even geduld ajb.

  • CHECK
  • BESPAAR
  • ENJOY

Wij lopen nu de verschillende netwerken voor je langs. Dit kan tot 15 seconden duren.

Wij maken gebruik van cookies zodat de website goed werkt.