Kennisbank

Nieuws

Fiber Nederland start met Raad van Advies

Frank
14 juli 2016

Amsterdam, 14 juli 2016Waar grote corporate bedrijven kiezen voor zwaargewichten als oud bestuurders uit het “old boys network”, kiest Fiber Nederland (Fiber NL) voor een andere samenstelling van zijn Raad van Advies. De aanbieder van internet, telefonie, televisie en smart home diensten – stelt zijn Raad van Advies samen uit eigen klanten. Jong of oud, afkomst of achtergrond, het maakt de onderneming niet uit; “Een 12-jarige heeft een interessantere kijk op de toekomst, dan de oud CEO van Shell”.

Operationeel directeur Matthijs Kamp: “We zijn een challenger. Dat betekent dat we in staat zijnflexibeler,creatiever, klantgerichter te werken. We moeten dus sneller inspelen op trends en ontwikkelingen.Daarom is het heel logisch dat we onze klanten vragen mee te denken.”

Het bedrijf startte onlangs met een televisie campagne waar het de klanten van Ziggo wees op de prijsverhoging die de concurrent doorvoerde. “Als je als bedrijf 9 keer de prijs hebt verhoogt in nog geen 5 jaar tijd, dan is het de vraag of je je klant wel serieus neemt. Door de samenstelling van onze Raad van Advies bieden we onze klanten een platform voor nieuwe ideeën, wensen en trends”, aldus Kamp. “Het moet een evenwichtige vertegenwoordiging van onze klanten zijn”.

Dat Mies uit Smallebrugge of iemand van 12 zich aanmeldt voor een positie in de Raad van Advies, lijkt voor de onderneming juist de bedoeling. “Er zijn subculturen en ontwikkelingen waarvan wij als team het bestaan niet eens weten. Neem bijvoorbeeld het gaming platform Twitch, dit platform gebruikt tot wel 4% van de breedband capaciteit en is onlangs voor een miljard dollar overgenomen, maar ik weet zeker dat de gemiddelde Nederlander geen idee heeft van het bestaan. Dit was een mooie trend geweest om op in te spelen”, aldus een lachende Matthijs Kamp.

Over Fiber Nederland

Fiber NL – gevestigd in Amsterdam – is desnelst groeiende provider van Nederland. Fiber NL is onafhankelijk van eennetwerkleverancier en in geheel Nederland beschikbaar. Als het niet via glasvezel kan, dan via het best beschikbare netwerk. Het bedrijf biedt voordelige internet-, televisie- en telefonieabonnementen en het Fiber SmartAlarm.

vergelijk bij ons deze Glasvezel- | DSL- | Kabel- providers
Budget
Caiway
Canal Digitaal
Delta
KPN
Online.nl
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
Tweak
Vodafone Mobiel
XS4ALL
Youfone
Ziggo
Kiyoh
Bezoekers waarderen onze website gemiddeld met 9,3 sterren!

Even geduld ajb.

  • CHECK
  • BESPAAR
  • ENJOY

Wij lopen nu de verschillende netwerken voor je langs. Dit kan tot 15 seconden duren.

Wij maken gebruik van cookies zodat de website goed werkt.