Kennisbank

Nieuws

Aanbod van Glashart Media nu ook verkrijgbaar in Amsterdam

Frank
2 juni 2011

Rijssen, 1 juni 2011 - De ontwikkelingen op radio- en televisiegebied staan niet stil. Vanaf 1 juni kunnen inwoners van Amsterdam, met een glasvezelaansluiting van Glasvezelnetwerk Amsterdam, gebruik maken van het TV-aanbod van Glashart Media. Daarmee is ook voor glasvezelabonnees in Amsterdam echte keuze op tv-gebied geïntroduceerd.

Men kan kiezen voor digitale, interactieve en analoge pakketten. Het uitgebreide analoge pakket bestaat uit 39 zenders, waarvan de meeste zenders ook gratis digitaal (DVB-C) beschikbaar worden gesteld. Voor het bekijken van de digitale DVB-C zenders heeft men een in de winkel verkrijgbare settopbox nodig. De meeste moderne televisies hebben tegenwoordig een ingebouwde DVB-C module. Daarnaast biedt Glashart Media ook Interactieve Televisie met onder andere een zeer groot aantal digitale (HD) zenders,Programma gemist, Eredivisie-Live en Videotheek.

Vanwege de toename van het aantal zenders op haar televisieplatform heeft Glashart Media de zenders in de regio Amsterdam opnieuw ingedeeld. Vanaf 1 juni zijn ook de BBC-zenders, National Geographic en de cultuurzender Brava3D toegevoegd aan de uitzendlijst van Glashart Media in Amsterdam. De nieuwe indeling betekent dat naast de verandering van een aantal zenders er ook zenders op een andere volgorde zijn geplaatst dan men gewend was.

Het analoge inclusief de gratis digitale zenders is verkrijgbaar bij de service providers Alice, InterNLnet, Concepts ICT en BBeyond. Bij provider Lijbrandt is tevens het interactieve televisie pakket beschikbaar.

Afgelopen periode werden ook National Geographic HD en Hindi StarTV-pakket aan het interactieve televisie pakket toegevoegd. Tevens versterkten Mezzo Live HD en Travel Channel HD het HD-aanbod bij Glashart Media. Glashart Media blijft de komende maanden investeren om het HD-aanbod verder uit te breiden. Op het gebied van HDTV is Glashart Media op dit moment bijvoorbeeld de enige televisieaanbieder die alle Eredivisie Live televisiekanalen in HD-kwaliteit doorgeeft. De gewijzigde televisie- en radiozenderlijst is op de website van Glashart Media beschikbaar.

vergelijk bij ons deze Glasvezel- | DSL- | Kabel- providers
Budget
Caiway
Canal Digitaal
Delta
KPN
Online.nl
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
Tweak
Vodafone Mobiel
XS4ALL
Youfone
Ziggo
Kiyoh
Bezoekers waarderen onze website gemiddeld met 9,3 sterren!

Even geduld ajb.

  • CHECK
  • BESPAAR
  • ENJOY

Wij lopen nu de verschillende netwerken voor je langs. Dit kan tot 15 seconden duren.

Wij maken gebruik van cookies zodat de website goed werkt.