Kennisbank

Combivoordelen van de providers

Een aantal internet aanbieders bieden naast vaste internet (tv en bellen) diensten ook mobiele telefonie en internet diensten aan.

Om op beide vlakken een groter marktaandeel te krijgen zien deze providers het uiteraard graag dat mensen de verschillende diensten bij hun afnemen. Om dit te bereiken geven ze extra voordeeltjes als je de verschillende diensten combineert, het zogenoemde Combivoordeel. Providers noemen het afnemen van meerdere diensten ook wel Compleet of 4-in-1.

De Provider die hiermee begon is KPN. Nu zijn dat er echter een aantal meer en ook providers die onder hun eigen naam geen mobiele diensten leveren geven af en toe een combivoordeel als je een mobiel abonnement hebt bij een andere diensten aanbieder. Voorbeelden hiervan zijn XS4ALL, als je een mobiel abonnement hebt van KPN, en Ziggo, als je een mobiel abonnement hebt van Vodafone.

In dit artikel zullen wij proberen aan te geven welke providers dit combivoordeel geven, welke diensten je dan bij ze moet afnemen en uiteraard wat deze voordelen dan (kunnen) zijn.

vergelijk bij ons deze Glasvezel- | DSL- | Kabel- providers
Budget
Caiway
Canal Digitaal
Delta
KPN
Online.nl
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
Tweak
Vodafone Mobiel
XS4ALL
Youfone
Ziggo
Kiyoh
Bezoekers waarderen onze website gemiddeld met 9,3 sterren!

Even geduld ajb.

  • CHECK
  • BESPAAR
  • ENJOY

Wij lopen nu de verschillende netwerken voor je langs. Dit kan tot 15 seconden duren.

Wij maken gebruik van cookies zodat de website goed werkt.