Kennisbank

Blog Artikelen

Apple TV+

Apple TV+ is een online streamingdienst met Apple Originals. Dit zijn bekroonde series, spannende drama’s, meeslepende documentaires, entertainment voor kinderen, comedy’s en nog veel meer gemaakt onder naam van Apple en zijn alleen hier te kijken. En elke maand komen er nieuwe Apple Originals bij. De films, series en documentaires van andere makers zijn hier wel te bekijken tegen betaling, en vallen niet onder het abonnement.

Hoe kijk je Apple tv+?

Apple TV+ kan je in de TV-APPkijken. Deze is op alle Apple apparaten geinstalleerd. Met de Apple TV-app kun je Apple TV+ ook op streamingplatforms, populaire smart-tv’s en AirPlay-tv’s kijken. Of kijk online op tv.apple.com.
Zonder wifi zijn de films en series te bekijken na het downloaden op elk gewenst Apple device.

Apple TV+ abonnement afsluiten
Apple TV+ abonnement afsluiten

Kosten van het abonnement:

Dat hangt af van de aanbieding die je kiest:

  1. Bij aankoop van een Apple device is een gratis Apple TV+-abonnement van een jaar inbegrepen.
  2. Eenmaandabonnement kost maar € 4,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van zeven dagen.
  3. Bij een studentenabonnement op Apple Music krijg je nu gratis toegang tot Apple TV+.

Zoals in de inleiding gezegd betaal je hier voor een abonnement van Apple Originals.
Voor het kopen van oudere films of series betaal je vanaf €3,99, er vallen heel veel films en series in de categorie €9,99 en de nieuwste zijn €13,99. Voor het huren zit je doorgaans op €3,99 en de nieuwe films op

Smithsonian Institution tv

Daarnaast kun je ook nog een abonnement nemen van Smithsonian voor €2,99 per maand. De Smithsonian Institution is een Amerikaans onderwijs- en onderzoeksinstituut met bijbehorend museumcomplex. Deze zender heeft ondermeer documentaires en series van onderzoeken. Op dit moment is het niet mogelijk om van buiten de Verenigde Staten de site te benaderen maar deze is wel aan te schaffen via Apple TV.

Ouderlijk toezicht

Ouderlijk Toezicht Apple TV+
Ouderlijk Toezicht Apple TV+

Apple heeft delen met het gezin zodat iedereen op elk apparaat de films en series kan benaderen. Om de kinderen te beschermen heeft Apple ouderlijk toezicht. Dit is aan te zetten via accountinstellingen in Apple TV+. Hiermee kun je beperken wat ze kunnen bekijken via Apple TV+.

Aanbod

Wij zijn niet erg onder de indruk anno mei 2020 met het aanbod. We hebben een tijd gezocht naar meer films en series waardoor we de mogelijkheid van Smithsonian tegen kwamen. Waar wij vooral in verwarring kwamen was dat we films en series nog steeds moesten kopen of huren en dus alleen de Apple originals onder het abonnement vallen. Op dit moment zijn er 25 series en films te bekijken. Het blijft Apple waarbij wij verwachten dat dit aanbod snel veel groter zal worden. (Geef ons dan even een seintje, dan passen we dit blog weer aan)

Aanmelden en opzeggen

Via www.apple.com kan je het abonnement met 7 dagen proberen aanzetten. Dit gaat na het aanmelden met je Apple-ID en het daarna bevestigen. Na zeven dagen wordt het automatisch verlengd naar een betaalde dienst. Deze dienst is maandelijks op elk gegeven moment op te zeggen en loopt dan door tot het eerst volgende betaalmoment. Wij hebben hem gelijk weer uit gezet en hebben zo zeven dagen kunnen proberen zonder dat het abonnement doorloopt. Dit kan onder account → accountinstellingen.

Apple TV+ abonnement opzeggen of wijzigen
Apple TV+ abonnement opzeggen of wijzigen
vergelijk bij ons deze Glasvezel- | DSL- | Kabel- providers
Budget
Caiway
Canal Digitaal
Delta
KPN
Online.nl
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
Tweak
Vodafone Mobiel
XS4ALL
Youfone
Ziggo
Kiyoh
Bezoekers waarderen onze website gemiddeld met 9,3 sterren!

Even geduld ajb.

  • CHECK
  • BESPAAR
  • ENJOY

Wij lopen nu de verschillende netwerken voor je langs. Dit kan tot 15 seconden duren.

Wij maken gebruik van cookies zodat de website goed werkt.