Kennisbank

Blog Artikelen

Alle 7 online diensten voor ongelimiteerd bingewatchen met films en series

Netflix en Videoland zijn de bekendste online streamingdiensten. De concurrenten hebben niet stilgezeten en er zijn een aantal zeer concurrerende bedrijven opgestaan. Er zijn op dit moment zeven online streamingdiensten waar je mee kunt bingewatchen. De één wat meer dan de ander maar dat zal snel duidelijker worden. Netlix en Videoland zijn de bekendsten op dit moment. Daarbij hebben we tegenwoordig ook Apple Tv+, Hulu, Disney+, Amazon Prime Video en Ziggo movies & series.

Wij richten ons onderzoek voor nu op de films en series als toevoeging van je tv-diensten. Er is namelijk ook van alles te vinden over live tv kijken, maar deze nemen we op een ander moment onder de loep.

Netflix en Videoland hebben we in dit artikel reeds uitgebreid besproken. Hieronder de streamingdiensten waar je je nu nog meer op kunt abonneren. Daarbij zullen wij de proefperiodes afsluiten en onze ervaring laten weten.

Tip: voor meer uitleg klik dan op de namen van de diensten.

Apple TV+

Apple TV+ is van het welbekende concern Apple. Deze dienst is te gebruiken via een Apple device (computer, iPad, telefoon of Apple tv) maar ook online te bereiken en via de downloadbare App via de populaire smart-tv’s. Ook zonder een Apple device is deze dienst dus te verkrijgen.

Hulu

Hulu is een streamingdienst vanuit Amerika. In 2007 gestart vanuit een samenwerking van NBC universal, News Coörperation en Walt Disney.

Bij Hulu zijn dan ook heel veel films, series, documentaires en origineels te vinden. Originals zijn films of series gemaakt in eigen beheer en dusdanig ook dan alleen te zien in de eigen dienst.

Disney+

Deze dienst van Walt Disney heeft de focus op kinderen. Dit betekent echter niet dat volwassenen hier niet aan hun trekken komen. Hier komt alle content samen van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic.

Disney+ BLACK IS KING

Amazon Prime Video

Amazon is het Amerikaanse bol.com. Als eerste zijn zij ooit begonnen met de verkoop van goederen via internet. Ze hebben nu dus ook een online streamingdiesnt voor films en series opgezet die zeker concurrerend te noemen is. De dienst is in het Nederlands en vele andere talen te vinden.

Ziggo Movies & Series

Ziggo is op dit moment de grootste kabelaar in Nederland, en kan een heel groot aantal huishoudens voorzien van internet, tv en telefonie (en mobiel via Vodafone).

Deze dienst van Ziggo hoort eigenlijk ook niet helemaal in dit rijtje omdat je een klant van Ziggo moet zijn met TV-diensten om dit abonnement af te kunnen sluiten. We hebben haar wel meegenomen omdat dit wel een heel leuk en bijna het zelfde aanbod kan bieden als de bovenstaande diensten.

vergelijk bij ons deze Glasvezel- | DSL- | Kabel- providers
Budget
Caiway
Canal Digitaal
Delta
KPN
Online.nl
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
Tweak
Vodafone Mobiel
XS4ALL
Youfone
Ziggo
Kiyoh
Bezoekers waarderen onze website gemiddeld met 9,3 sterren!

Even geduld ajb.

  • CHECK
  • BESPAAR
  • ENJOY

Wij lopen nu de verschillende netwerken voor je langs. Dit kan tot 15 seconden duren.

Wij maken gebruik van cookies zodat de website goed werkt.