Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

Over ons

Glasvezel-Vergelijken.nl is een initiatief van Frank Wiegmans en Tessa Spauwen. Met onze kennis en drive zijn wij constant op zoek naar innovatieve oplossingen ten behoeve van de consument.

Hoe is Glasvezel-Vergelijken.nl ontstaan?

Wij zijn ook consument en bestellen vaker op internet. Door verschillende ervaringen willen wij graag een verschil maken ten opzichte van andere bedrijven, “gewoon” de belangen van de gebruiker voorop!

Met zoveel providers zagen wij door de bomen het bos niet meer. Door u een transparant en onafhankelijk overzicht van alle glasvezel aanbieders te geven, hopen wij u het kiezen voor een abonnement een stukje makkelijker maken. Tv, internet en telefonie zijn diensten die u dagelijks gebruikt en de keuze voor een juiste provider is dan ook een serieuze zaak!

Glasvezel-Vergelijken.nl is een onafhankelijk site, die in de onoverzichtelijke wereld van providers meer transparantie wil brengen. Glasvezel-Vergelijken.nl is 100% objectief en wij stellen de klant centraal. Daarom behandelen wij alle providers op gelijke wijze, en maakt het ons niet uit welk abonnement bij welke provider u kiest. U zult geen “truukjes” vinden op onze website om u naar een bepaalde keuze te duwen omdat dat voor onze omzet beter zou zijn.

Onze onafhankelijkheid.

Wij zijn een volledige onafhankelijke vergelijkingsdienst. We vinden het belangrijk om de consument een zo compleet en overzichtelijk mogelijke vergelijking te bieden zonder addertjes onder het gras. Dit is dan ook ons uitgangspunt bij alles wat we doen. Deze onafhankelijkheid is de kracht van ons bedrijf. Providers kunnen bijvoorbeeld niet extra betalen om hoger in de vergelijking te komen. Daarnaast worden pakketten vergeleken op echte maandprijzen waarin geen kortingen of eenmalige kosten gerekend worden. Ook komen de pakketten die andere consumenten bij ons bestelden als eerste naar voren zodat voor u een voorselectie is gemaakt. Providers kunnen dus niet de prijs en vergelijking manipuleren. Mocht u willen dat de lijst anders geselecteerd wordt kunt u dat gemakkelijk aanpassen via de voorkeuren.

Hoe worden wij beloond voor onze dienstverlening?

Onze vergelijking is geheel gratis voor u als consument en wij willen graag dat dit zo blijft, maar u kunt zich vast wel voorstellen dat wij ook graag een kop koffie drinken onder het werk. Het in de lucht houden en het up-to-date houden van de website is arbeidsintensief. Wij ontvangen daarom een vaste vergoeding van de provider als u ervoor kiest om via onze website een abonnement te bestellen. Daarnaast verdienen wij aan advertenties die providers mogen plaatsen.

Onze andere concepten

Zoals al eerder vermeld zijn wij met onze kennis en drive constant op zoek naar innovatieve oplossingen ten behoeve van de consument. Een vergelijkbare website van ons is www.checkinternet.nl, hier vindt u alle kabel en adsl providers op een rij om deze te vergelijken. Een totaal oplossing is onze website www.woningtotaal.nl, hier vindt u alle informatie over een woning kopen tot hoe u vieze vlekken kunt verwijderen uit uw tapijt. Ook zijn wij actief met andere concepten, deze kunt u vinden op www.4boosting.com en onze andere tak www.pyka-wifi.com.

Volg ons op social media