Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

Frank Wiegmans

Ooit kreeg ik het bordje: “Als je toch van plan bent te gaan denken, denk dan in het groot”. Dit omdat ik door velen gezien wordt als analist... Gevolg: ik ging het doen! Naast groot dromen en het bedenken van nieuwe plannen, vind ik het een mooie uitdaging om www.Glasvezel-Vergelijken.nl te perfectioneren.

Partner, marketing, operatie en ontwikkeling
frank@4boosting.com

Tessa Spauwen

Sinds 2005 in diverse Telecombedrijven gewerkt, waarna ik voor mijzelf in opdrachten ben gaan werken. Tot het idee ontstond Glasvezel-Vergelijken.nl op te zetten. Samen met Frank vanaf de keukentafel in Amsterdam, nu al met een team en hond naast het bureau in de "Schuur 44" te Hulshorst. Uniek om mee te maken!

Partner, marketing/sales en financieel
tessa@4boosting.com

Ria Klaassen

Sinds kort mag ik deel uitmaken van het team van 4Boosting. Er wordt hier hard gewerkt, maar zeker ook gelachen. Ik mag als rechterhand van Tessa mijn steentje bijdragen in de administratie.

Administratie
ria@4boosting.com

Casper van der Zijden

Toen mij de baan aangeboden werd bij Glasvezel-Vergelijken.nl was ik als een kind zo blij. Gelukkig kende ik Tessa en Frank al geruime tijd en door het contact wat we altijd gehouden hebben ben ik bij dit bedrijf terecht gekomen. Wat mij het meeste aantrekt in dit bedrijf is de “hands on” mentaliteit. Er is ruimte voor verdere zelf ontplooiing en verbreding in de kennis die is ontstaan de laatste jaren. Maar wat mij het meeste aanspreekt is de passie waarmee er gewerkt wordt dit zet mij weer aan om net dat stapje meer te doen. Voor de klant en natuurlijk zonder het bedrijfsresultaat uit het oog te verliezen. Ik heb er zin in...

Content Manager
casper@4boosting.com

Volg ons op social media